regije-tretiranj-terapijom-940x665

Primena Zimmer aparata u kozmetičke svrhe

Jedna od primena Zimmer aparata u kozmetičke svrhe je oblikovanje tela. Ovaj tretman koristi hladnoću kako bi se smanjila telesna masnoća i oblikovao telo. Kombinacija hlađenja i kompresije doprinosi razgradnji masnih ćelija, što može dovesti do smanjenja obima struka, bokova, butina i drugih delova tela.

Zimmer aparat takođe se koristi u tretmanima za smanjenje telesne težine. Korišćenje hladnoće i kompresije pomaže u smanjenju oteklina i ubrzava metabolizam, što može dovesti do sagorevanja kalorija.

Tretmani Zimmer aparatom pomažu i u izbacivanju toksina iz tela. Kombinacija hlađenja i kompresije poboljšava cirkulaciju krvi i limfnog sistema, što pomaže u eliminaciji toksina.

Eliminacija celulita je još jedna popularna primena Zimmer aparata u kozmetičke svrhe. Hladnoća i kompresija doprinose razgradnji masnih ćelija koje stvaraju celulit, a takođe poboljšavaju cirkulaciju krvi i limfnog sistema, što pomaže u eliminaciji celulita u sva tri stadijuma.

Ovaj aparat se takođe koristi u tretmanima koji otvaraju limfne sudove i pomažu pri radu limfnog sistema. Kombinacija hlađenja i kompresije poboljšava cirkulaciju i podstiče drenažu limfnog sistema, što pomaže u smanjenju otoka i poboljšava zdravlje limfnog sistema.

Zimmer aparat se takođe može koristiti u ublažavanju strija. Korišćenje hladnoće i kompresije može poboljšati izgled kože i smanjiti vidljivost strija.

Eliminacija ožiljaka je još jedna primena Zimmer aparata u kozmetičke svrhe. Kombinacija hlađenja i kompresije poboljšava cirkulaciju i podstiče regeneraciju kože, što može smanjiti vidljivost ožiljaka.

Zatezanje kože nakon naglog mršavljenja takođe je popularna primena Zimmer aparata u kozmetičke svrhe. Korišćenje hladnoće i kompresije može poboljšati elastičnost kože i smanjiti opuštenost kože nakon naglog gubitka kilograma.

Comments are closed.