terapijom-do-zdravlja

Stručnjaci sa višegodišnjim iskustvom

Uz naše stručnjake, u ordinaciji "Zdravlje je lepota" imamo i saradnike iz drugih oblasti medicinske prakse, poput specijalista sportske medicine, neurologa i ortopeda. Na taj način možemo pružiti našim pacijentima sveobuhvatnu i celovitu zdravstvenu uslugu.

Individualni pristup

U ordinaciji "Zdravlje je lepota", naš tim se fokusira na individualni pristup pacijentu, prilagođavajući terapiju prema specifičnim potrebama i ciljevima pacijenta. 

terapija-kolena

Naš cilj je da obezbedimo najbolju moguću negu i terapiju za naše pacijente i da im pomognemo da ostvare svoje ciljeve u procesu oporavka.

opton-pro

Zimmer medicinski sistem

Jedna od najnovijih i najnaprednijih medicinskih sistema aparature za lečenje i rehabilitaciju koju koristimo u našoj ordinaciji je Zimmer medicinski sistem. Ovaj sistem se sastoji od niza visokotehnoloških uređaja koji se koriste za lečenje širokog spektra stanja i oboljenja.

Od terapije hladnoćom i toplotom, elektrostimulacije mišića, do primene najsavremenijih tehnologija u rehabilitaciji nakon operacija i povreda. Zimmer sistem pruža našim pacijentima mogućnost da dobiju najbolju negu i terapiju, koristeći najsavremenije dostupne tehnologije u fizikalnoj terapiji i rehabilitaciji.

Naš tim je stručan u primeni različitih tehnika i pristupa u fizikalnoj terapiji i rehabilitaciji, uključujući terapiju udarnim talasima, manualnu terapiju, kineziterapiju i terapiju vežbanjem, kao i primenu savremenih tehnologija kao što su elektromagnetna stimulacija i ultrazvuk. Naš cilj je da obezbedimo najbolju moguću negu i terapiju za naše pacijente i da im pomognemo da ostvare svoje ciljeve u procesu oporavka.